Assessoria Informàtica

T’oferim un servei d’assessoria completa en la gestió de sistemes informàtics i de comunicacions, basat en els punts següents:

Assessorament en telefonia i dades

Tenir els serveis de veu i dades unificats avui en dia és vital. La varietat de tecnologies i proveïdors fa imprescindible posar-se en mans d’un professional independent que analitzi objectivament les necessitats de la teva empresa. bubalú.cat és el col·laborador independent a qui pots confiar l’assessorament i la recerca del millor proveïdor que integri eficaçment i amb la millor relació preu-prestacions la infraestructura de telefonia i dades per a la teva empresa.

Assessorament en noves tecnologies

Estem sempre en constant investigació i en relació estreta amb els nostres clients, ens trobem en la situació perfecta per recomanar la implantació de noves tecnologies que puguin millorar els processos dels nostres clients.

Guies de millors pràctiques en la gestió de la informació de l’empresa

T’aconsellem sobre com pots organitzar la teva informació, les bases de dades o els fitxers, com pots gestionar permisos, quotes, etc.

Assessorament per a la compra de programari

Al mercat hi ha una gran quantitat de programes que s’adeqüen a les necessitats de cada sector. Quan decideixis fer inversió en programari, t’ajudarem a triar la solució que et proporcioni un retorn de la inversió més gran i més ràpid. Treballem amb els millors fabricants del mercat.

Assessorament per a la compra de maquinari

Segur que moltes vegades has invertit en equips o accessoris que no eren necessaris, oi? T’ajudarem a crear un pla anual d’inversió en informàtica que et permeti disposar sempre d’un parc informàtic actualitzat de la manera més racional possible. Treballem amb els millors fabricants del mercat.