Va de llibres

Va de llibres

Si fa uns mesos us explicàvem la nostra col·laboració amb el Premi El lector de l’Odissea, avui us seguim parlant de llibres (un xic diferents, això sí).

Morgau és un projecte de llibres il·lustrats a mida, de contes personalitzats i de retrats i dibuixos originals. Un equip format per un historiador polifacètic i un grapat d’artistes visuals dónen forma a aquest projecte innovador i creatiu.
Qualsevol ocasió és bona per regalar-se un d’aquests tresors: un llibre il·lustrat que expliqui les vivències d’una persona important a la teva vida, un conte personalitzat on tu tries el protagonista, un retrat de la teva parella, etc. I no només això: Morgau imprimeix les seves creacions en el suport que tu decideixis: tasses, samarretes, pòsters, etc.

A bubalú.cat hem desenvolupat una web feta a mida per poder donar a conèixer aquest projecte a la xarxa. Una web amb disseny adaptable i dissenyada sobre un gestor de continguts, que mostra els treballs dels diferents artistes i permet calcular, mitjançant un simulador de preus, què et pot costar contractar el serveis de Morgau.

Amb vincles a les xarxes socials i el contingut disponible en múltiples idiomesMorgau connecta aquest petit projecte engrescador amb els móns de la història, el conte i la il·lustració.

Deixa un comentari

Es encantaria rebre els teus comentaris. Pren-te un moment per comentar i digues el que penses.